«Πυρά» από 41χρονο στόπερ του Σαν Μαρίνο στον Χόιλουντ: «Να σε έβλεπα 15 χρόνια πριν, όταν έπαιζαν αληθινοί άντρες»

hojlund_denmark

bet365

Έξαλλο έκαναν τον Ρομπέρτο Ντι Μάιο τα σχόλια του Ράσμους Χόιλουντ για το υπερβολικά σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του στην αναμέτρηση της Δανίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ρομπέρτο Ντι Μάιο με τον Ράσμους Χόιλουντ! Ο Δανός φορ συνέβαλε με γκολ στο «διπλό» (2-1) της εθνικής του ομάδας στην έδρα του Σαν Μαρίνο, ωστόσο μετά το παιχνίδι εξέφρασε έντονα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίστηκαν οι αντίπαλοι αμυντικοί, επικρίνοντας το σκληρό τους παιχνίδι.

«Καταλαβαίνω ιταλικά και άκουγα πολλούς από αυτούς να τρέχουν και να μου λένε άσχημα πράγματα, ότι ήθελαν να με συντρίψουν. Επίσης με έσπρωχναν και με χτυπούσαν, ενώ με έπιαναν πολύ δυνατά. Νιώθω ότι με στόχευσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτά του τα λόγια πάντως, δεν άφησε ασχολίαστα ο Ντι Μάιο, 41χρονος στόπερ του Σαν Μαρίνο, που απάντησε σκληρά στον Χόιλουντ με ιστορία του στο Instagram.

«Σήμερα διάβασα ότι ο κύριος των 80 εκατομμυρίων παραπονιέται, γιατί χθες δεν είχε καλή μεταχείριση από τους αμυντικούς του Σαν Μαρίνο.

Και αγαπητέ Ράσμους Χόιλουντ μάλλον σε ένα ποδόσφαιρο σαν το σημερινό που έχει εξαφανιστεί η σωματική επαφή μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κοροϊδεύει εμάς, τους μικρούς αντιπάλους με άσχημες και επαναλαμβανόμενες χειρονομίες ή να προσποιείται σε κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας στο VAR για πέναλτι... Να σε έβλεπα πριν από 15 χρόνια όταν μόνο αληθινοί άντρες έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Ήσουν μια απογοήτευση Χόιλουντ. Καλή τύχη!», έγραψε ο Ντι Μάιο, εξαπολύοντας τα... πυρά του προς τον 20χρονο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα