Αζερμπαϊτζάν - Βέλγιο 0-1: Πάτησε κορυφή με υπογραφή Καράσκο

Νίκος Κικίδης
Καράσκο

bet365

Το... τυχερό γκολ του Καράσκο ξεκλείδωσε το τρίποντο για το Βέλγιο, το οποίο δίχως να θέλξει με την απόδοσή του επικράτησε 1-0 του Αζερμπαϊτζάν κι ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.

Μπορεί πράγματι να δυσκολεύτηκε στο Μπακού απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το τρίποντο στο σακούλι (0-1). Με το τυχερό γκολ του Καράσκο να δίνει τη λύση, το Βέλγιο απέδρασε από μια δύσκολη - όπως αποδείχθηκε - έδρα και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία της Αυστρίας.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα μπορούσαν αν είχαν προηγηθεί από πολύ νωρίς, όταν στο 6΄ο Τροσάρ έπιασε καλοζυγισμένο σουτ εκτός περιοχής αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα το Αζερμπαϊτζάν απάντησε με χαμένο τετ-α-τετ του Μαχμούντοφ που απέκρουσε ο Καστίλ, ο οποίος είχε τη λύση και στην κεφαλιά του Νταντάσοφ στο 32΄αποτρέποντας το 1-0.

Κι αφού οι γηπεδούχοι σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους, οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν τη ζημιά λίγο αργότερα, όταν το σουτ του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή κόντραρε πάνω στον Καράσκο και κατέληξε στο βάθος της εστίας (38΄). Στο 60΄ο Τροσάρ σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως τελικά δεν το πλήρωσε με τους Κόκκινους Διάβολους να παίρνουν την πολυπόθητη νίκη και να πιάνουν κορυφή στον 6ο όμιλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα