Γαλλία - Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής με βασικό τον Σιώπη

Ο Σιώπης

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης χρίστηκε - όπως αναμενόταν - βασικός για το ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία εκτός έδρας το βράδυ της Δευτέρας.

Η 11άδα της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με τη Γαλλία με βασικούς τόσο τον Σιώπη όσο και τον Γιακουμάκη: Βλαχοδήμος τέρμα, άμυνα με Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Μπάλντοκ, κέντρο με Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπακασέτα και επιθετική τριάδα με Μάνταλο, Μασούρα και Γιακουμάκη. Σε ένα πλάνο για 4-3-3 δηλαδή αλλά με πιο ενισχυμένο το κέντρο αμυντικά με δύο εξάρια, τον Σιώπη και τον Κουρμπέλη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην Ιρλανδία ξεκίνησε ως εξής: Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια και άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Μπάλντοκ. Κέντρο με Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Μάνταλο και στην επίθεση Μασούρας και Πέλκας στα άκρα με φορ τον Παυλίδη.

Οι διατάξεις των 2 ομάδων από την UEFA

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα