Ελλάδα-Ιρλανδία με Bet Builder στο 7.00!

Newsroom
Ο Μπακα
Πρόωρος τελικός για την Εθνική ομάδα! Η «γαλανόλευκη» φιλοξενεί την Ιρλανδία στη 2 η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια και με νίκη θα παραμείνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο.

Η Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ έχει αποκτήσει επιθετικό πλάνο. Συγκεκριμένα με τον Ουρουγουανό προπονητή στον πάγκο έχει σκοράρει 17 γκολ σε 12 ματς και μπροστά στο κοινό της θα πατήσει γκάζι. Απόδοση 1.80 να σκοράρει η Εθνική ομάδα το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Στον μεσοεπιθετικό τομέα η «γαλανόλευκη» διαθέτει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά. Ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας είναι συνδετικός κρίκος, ενώ στη γραμμή κρούσης οι Γιακουμάκης, Παυλίδης και Δουβίκας προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις και αρκετά γκολ με τις ομάδες τους. Ο Γιακουμάκης είναι φαβορί να ξεκινήσει βασικός και σίγουρα θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των Ιρλανδών. Anytime σκόρερ Γιακουμάκης σε απόδοση 2.75!

Οι Ιρλανδοί από τη φύση τους είναι σκληρή ομάδα και με δεδομένο ότι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με ήττα απέναντι στην Γαλλία θα τα παίξουν όλα για όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Στίβεν Κένι γνωρίζουν ότι μια δεύτερη ήττα θα ελαχιστοποιήσει από νωρίς τις ελπίδες πρόκρισης. Η Ιρλανδία αναζητεί λύσεις στην άμυνα αφού στα 6 από τα 7 τελευταία ματς δέχεται γκολ. Το «ποδοσφαιρικό ξύλο» είναι δεδομένο πως θα το δούμε στο ρεπερτόριο των φιλοξενούμενων. Απόδοση 1.90 η Ιρλανδία να δεχθεί περισσότερες κίτρινες κάρτες.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+|
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα