Γιβραλτάρ - Ελλάδα: Μόνο Έλληνες φίλαθλοι στο Αλγκάρβε σε ένα γήπεδο σχεδόν... άδειο

Οι Έλληνες φίλαθλοι

bet365

Μόνο φίλαθλοι της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται στο στάδιο Αλγκάρβε για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ. Πορτογαλία, αποστολή: Δημήτρης Τομαράς.

Το Αλγκάρβε έχει μία εικόνα που δεν τη βλέπεις συχνά σε διεθνή ματς. Ένα γήπεδο με τόσες χιλιάδες θέσεις που να έχει περίπου 100 άτομα στις εξέδρες του το... πολύ. Περίπου 20 λεπτά πριν τη σέντρα στο Γιβραλτάρ - Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες φίλαθλοι ενώ η Ομοσπονδία του Γιβραλτάρ είχε ανακοινώσει sold out σε 3 θύρες και υπήρχαν φυσικά αρκετές ακόμα κενές.

Μάλιστα υπήρχαν μη διαθέσιμες θύρες στο γήπεδο με κλειστά ή μαζεμένα καρεκλάκια στη λογική ότι δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν τόσες θέσεις. Γενικά πάντως για παιχνίδι στο οποίο παίζει η Ελλάδα η εικόνα αυτή είναι μάλλον πρωτόγνωρη αλλά και λογική διότι το Γιβραλτάρ δεν έχει κόσμο να τον ακολουθεί ή τόσους φιλάθλους γενικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα