Σάντος: Τα 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Πορτογαλίας και η διαρκής εκτίμηση της ΕΠΟ στο πρόσωπό του

Σάντος: Τα 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Πορτογαλίας και η διαρκής εκτίμηση της ΕΠΟ στο πρόσωπό του

Δημήτρης Τομαράς
Σάντος: Τα 7 εκατ. ευρώ από την Εθνική Πορτογαλίας και η διαρκής εκτίμηση της ΕΠΟ στο πρόσωπό του

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος από το... διαζύγιό του με την Εθνική Πορτογαλίας θα καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό. Τι ισχύει όμως σε σχέση με την ΕΠΟ και την Εθνική;

Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός έχει βρεθεί για τα καλά στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και λόγω της σχέσης του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για το... αντίο του από την Εθνική Πορτογαλίας αλλά και για τα σενάρια που τον θέλουν να γυρίζει στην Ελλάδα είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής! Το δε πρώτο σενάριο έχει διαψευστεί προ ημερών από την ΕΠΟ.

Πάμε στα δεδομένα της υπόθεσης. Ο Σάντος θα κοστίσει στην πορτογαλική Ομοσπονδία για τα δύο χρόνια του τελευταίου χρονικά συμβολαίου του (που ήταν έως το 2024) 7 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους.

Αυτό πρακτικά δείχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τώρα στην ΕΠΟ όντως τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και υπήρχαν αρκετά στελέχη που τον ήθελαν στον πάγκο της Εθνικής πριν προσληφθεί ο Πογιέτ. Σε αυτή τη φάση το να επιστρέψει στον πάγκο της Ελλάδας ο Φερνάντος Σάντος δεν μοιάζει τόσο εφικτό (καθόλου εφικτό πιθανότατα) και για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους ουσίας καθώς για τον Ουρουγουανό τεχνικό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση εντός των... τειχών της Ομοσπονδίας.

Η 2η εκδοχή περί τεχνικού διευθυντή επίσης δεν είναι τόσο απλή και εφικτή διότι η ΕΠΟ έχει τέτοια στελέχη στο Οργανόγραμμά της. Και όλα αυτά φυσικά τα αναφέρουμε χωρίς την παράμετρο του ίδιου του Σάντος που προφανώς δεν έχει αναφέρει κάπου ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Εθνική μας, όσο και να αγαπά τη χώρα μας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα