Έφτασε η μεγάλη ώρα της κλήρωσης: O Παναθηναϊκός μαθαίνει τον ευρωπαϊκό του αντίπαλο

Έφτασε η μεγάλη ώρα της κλήρωσης, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν τον ευρωπαϊκό τους αντίπαλο

bet365

Σήμερα γίνεται γνωστός ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League ενώ... σοφότερος σχετικά με την ομάδα που θα αντιμετωπίσει θα γίνει και ο Ολυμπιακός.

Ώρα... Ευρώπης το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06) για τις πρώτες τρεις ελληνικές ομάδες που θα ριχθούν στην «μάχη» των προκριματικών. Στις 13:00 ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποια εκ των Ντνίπρο και Γκενκ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ταυτόχρονα η διαδικασία θα βοηθήσει και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει τις δύο πιθανές αντιπάλους για την κλήρωση της 24ης Ιουλίου, αφού όποια ομάδα από τις δύο δεν πέσει με τον Παναθηναϊκό, θα κληρωθεί ενάντια στην Σερβέτ και ο χαμένος του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρη προτίμηση στην κλήρωση αυτή προσμένοντας την ουκρανική Ντνίπρο, η οποία είναι και σαφώς πιο αδύναμη από την Γκενκ, αλλά παράλληλα δίνει και τους εκτός έδρας αγώνες της μακριά από το γήπεδό της λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Γκενκ είναι μία σαφώς πιο επικίνδυνη ομάδα, έχει ορισμένες πολύ ποιοτικές μονάδες και σίγουρα οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν αυτή στο πρώτο τους τεστ ενόψει της νέας σεζόν, παρ' ότι φυσικά μία πρόκριση εναντίον της θα ήταν δύσκολη, αλλά όχι απαγορευτική.

Η κλήρωση αναμένεται να μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της UEFA. Μία ώρα αργότερα θα μάθουν τους αντιπάλους τους τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα