Ιεανάτσο: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν υπάρχει τίποτα που να με τρομάζει»

Κώστας Τόπας
Ιεανάτσο: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν υπάρχει τίποτα που να με τρομάζει»

bet365

Ο Κελέσι Ιεανάτσο μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του που ήταν όταν έχασε την μητέρα του από ασθένεια όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός διανύει μία από τις καλύτερες του περιόδους της καριέρας του, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες έλαβε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Premier League για τον μήνα Μάρτιο.

Η διοίκηση της Λέστερ, βλέποντας την εντυπωσιακή του πορεία, αποφάσισε να τον ανταμείψει προσφέροντας του νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024. Βέβαια, για τον Ιεανάτσο δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς όπως δήλωσε αναπολεί το παρελθόν και τη ζωή πριν κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ όπως τόνισε δεν υπάρχει πλέον κάτι που να τον τρομάζει, από τότε που έχασε τη μητέρα του.

«Το σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν υπάρχει μέρα που δεν τη θυμάμαι. Ξέρω ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται τώρα. Με βοηθά να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και να εξελίσσομαι. Ο χειρότερος φόβος μου ήταν να την χάσω. Δεν υπάρχει τίποτα που να με τρομάζει πλέον σε αυτή τη ζωή. Συνεπώς, συνεχίζω να είμαι αυτό που είμαι και ξέρω ότι βρίσκεται κοντά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός επιθετικός των «αλεπούδων».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα