Κλοπ: «Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα λόγω του Champions League»

Κλοπ: «Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα λόγω του Champions League»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα λόγω του Champions League»

bet365

Ο Γιούργκεν ΚΛοπ θέλει την ομάδα του πρωταγωνίστρια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, παρά το γεγονός ότι η μάχη για την κατάκτηση της φετινής Premier League έχει χαθεί.

Η Λίβερπουλ δίνει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά σήμερα (07/03, 16:00) υποδέχεται την Φούλαμ έχοντας ως στόχο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες εισόδου στην πρώτη τετράδα και την Τετάρτη (10/03, 22:00) αντιμετωπίζει τη Λειψία για την φάση των «16» του Champions League, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο τεχνικός των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ, από την πλευρά του φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του δεν πρόκειται να επιλέξει παιχνίδι.

«Παίζουμε με την Φούλαμ και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουμε την Λειψία και δεν έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάκτηση του Champions League, καθώς πρέπει πρώτα να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο γύρο. Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια, με μόνο δύο μέρες να μεσολαβούν. Παίξαμε Πέμπτη, παίζουμε Κυριακή και ξαναπαίζουμε Τετάρτη. Θα δούμε ποιους θα παρατάξουμε την Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι μπορούν να παίξουν την Τετάρτη. Δεν έχουμε όμως παρατήσει την Premier League, λόγω του Champions League και δεν θα συμβεί ποτέ αυτό.

Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι, στο οποίο μπορούμε να χάσουμε και να πει ο κόσμος: "Αχ, κοιτάξτε την ενδεκάδα".

Η Λίβερπουλ είναι πολύ μεγάλη και ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα δεν παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κάμερες, παίζουμε για τον λαό μας και αισθανόμαστε την ευθύνη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη.

Αν αυτό δεν συμβεί κάποια φορά, τότε ο κόσμος θα σκεφτεί: "Δεν ήταν αρκετά καλοί". Η στάση μας όμως δεν έχει αλλάξει».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα