Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον: Το blooper ακυρωθέν γκολ της χρονιάς (vid)

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον: Το blooper ακυρωθέν γκολ της χρονιάς (vid)

bet365

Μετά από έλεγχο του VAR, on-field review και τέσσερα λεπτά «νεκρού» χρόνου, το γκολ της Μπράιτον ακυρώθηκε οριστικά, αφού πρώτα είχε μετρήσει μετά από καταλάθος σφύριγμα του διαιτητή.

Απίθανο κι όμως 100% αληθινό. Η διαιτησία στην Premier League πήγε σε άλλο level τον προβληματισμό που επικρατεί για το VAR, χαράζοντας, βέβαια και τη δική της στιγμή «τρέλας», με γκολ που ακυρώθηκε, μέτρησε και ακυρώθηκε εκ νέου στο ματς της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Μπράιτον!

Όλα ξεκίνησαν σε κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή για τους Γλάρους, με τον Ντανκ να εκτελεί πολύ γρήγορα και να πιάνει στον ύπνο τους γηπεδούχους. Ωστόσο, ο ρέφερι του ματς, Λι Μέισον πήρε πίσω το γκολ, εξηγώντας ότι δεν είχε δώσει το ελεύθερο για την εκτέλεση. Όπως, όμως, αποδείχθηκε στιγμές αργότερα μέσω VAR, είχε όντως σφυρίξει καταλάθος, με αποτέλεσμα να δείξει σέντρα, επικυρώνοντας το γκολ του στόπερ της Μπράιτον!

Αυτό που ακολούθησε απλά δεν έχει προηγούμενο. Μετά από νέο review που κράτησε τρία λεπτά για το… τίποτα και τον Μέισον να πηγαίνει να δει ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ, το γκολ τελικά ακυρώθηκε οριστικά, ολοκληρώνοντας με «τρελή» καθυστέρηση το πιο σπάνιο blooper διαιτητικής απόφασης εδώ και πολλά χρόνια στο Νησί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα