Εβερτον – Φούλαμ 0-2: Τη νίκησε εκεί πρώτη φορά ever (vid)

Gazzetta team
Εβερτον – Φούλαμ 0-2: Τη νίκησε εκεί πρώτη φορά ever (vid)

bet365

Η Φούλαμ νίκησε την Εβερτον για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στο “Γκούντισον Παρκ” και βρέθηκε στο -8 από τη σωτηρία. Τα χάλια τους εντός έδρας τα Ζαχαρωτά που θα χάσουν το τρένο της Ευρώπης.

Τελευταία φορά είχαν νικήσει Νοέμβριο του 2020. Χρειάστηκε να μεσολαβήσουν 11 αγωνιστικές, ώστε η Φούλαμ να πάρει και πάλι τρίποντο. Και το έκανε με τρομερό τρόπο, γράφοντας ιστορία στο “Γκούντισον Παρκ”, εκεί δηλαδή όπου σε 28 επισκέψεις για το πρωτάθλημα, δεν είχε νικήσει ποτέ. Για να θυμηθούν οι Λονδρέζοι επικράτηση εκεί, πρέπει να γυρίσουν τον χρόνο στο 1961, σε αγώνα Κυπέλλου.

Το άλλο φοβερό είναι ότι εκείνος που καθάρισε 0-2 τη φιλόδοξη Εβερτον είναι ο Τζος Μάζα. Ο Νιγηριανός επιθετικός στην πρώτη φορά του φέτος βασικός χτύπησε δύο φορές (48', 65') και έστειλε την ομάδα του στο -7 από την παραμονή. Το περίεργο με τους ηττημένους είναι ότι ενώ κάνουν πολύ καλή σεζόν, μετρούν τρεις αποτυχίες εντός από Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και τώρα τη Φούλαμ, κάτι που τους αποτρέπει από να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στην τετράδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα