Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πλέον 92,3% πιθανότητες τίτλου (graphic)

Gazzetta team
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πλέον 92,3% πιθανότητες τίτλου (graphic)

bet365

Η ειδικοί της «Euro Club Index», δίνουν στους Πολίτες ολοκληρωτικό ποσοστό κατάκτησης της Premier League, σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4,7% και Λίβερπουλ 2,1%.

Η ιστορική τεσσάρα της Μάντσεστερ Σίτι στο «Ανφιλντ» το απόγευμα της Κυριακής, την έστειλε στο +5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ άφησε ταυτόχρονα την ηττημένη Λίβερπουλ στο -10. Μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει και παιχνίδι λιγότερο, κάτι που της δίνει έξτρα αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου.

Κάπως έτσι λοιπόν, η ειδική σε τέτοιου είδους αναλύσεις και προβλέψεις αναφορικά με το ποδόσφαιρο, «Euro Club Index», προχώρησε σε σχετική αξιολόγηση της κατάστασης στην Premier League και εξήγαγε το συμπέρασμα ότι η Σίτι έχει 92,3% πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος.

Οι Πολίτες αυτή τη στιγμή έχουν 50 βαθμούς και η πρόβλεψη δίνει ότι θα φτάσουν μάξιμουμ τους 86. Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 4,7% πιθανότητες τίτλου και πρόβλεψη για 73 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ ακολουθεί με 2,1% και 72 βαθμούς. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει ουσιαστικές πιθανότητες…

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα