Κλάτενμπεργκ: «Ο διαιτητής έπρεπε ν' αφήσει τη φάση της Λίβερπουλ στο ημίχρονο»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλάτενμπεργκ: «Ο διαιτητής έπρεπε ν' αφήσει τη φάση της Λίβερπουλ στο ημίχρονο»

bet365

Αν και τόνισε πως ο Πολ Τίρνεϊ γενικά είχε υπό τον έλεγχό του το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να έχει συνεχιστεί η φάση στο τέλος του πρώτου μέρους κι όχι να διακοπεί.

Ο διαιτητής του αγώνα της Κυριακής στο «Άνφιλντ» ήταν τρομερά σχολαστικός και έληξε το ημίχρονο με τη μπάλα να φεύγει προς την επίθεση και τον Σαντιό Μανέ να ξεχύνεται για να την προλάβει πρώτος και να έχει ευκαιρία για γκολ.

Οι «κόκκινοι» παραπονέθηκαν για το γεγονός πως δεν άφησε τη φάση να εξελιχθεί και σε αυτό στάθηκε ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, γράφοντας στην Daily Mail:

«Η μοναδική φάση στην οποία υπήρξε αντιλογία, ήταν στο ημίχρονο, όταν με τα 55 δευτερόλεπτα να έχουν περάσει και το λεπτό των καθυστερήσεων να είναι ένα, σφύριξε τη λήξη με τη μπάλα στο χώρο του κέντρου. Ήθελε να λήξει το ημίχρονο σε ουδέτερο σημείο του αγωνιστικού χώρου, κάτι που το προτιμούν αρκετοί διαιτητές.

Το πρόβλημα είναι πως η μπάλα είχε φύγει και πως ο Μανέ θα έτρεχε για το γκολ. Θα έπρεπε ίσως να περιμένει για τη συμπλήρωση ολόκληρου λεπτού, ωστόσο δεν θα τον κριτικάρω γι' αυτή τη φάση».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα