Αρσεναλ – Μπέρνλι : Το πηγάδι των Gunners δεν έχει... πάτο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Αρσεναλ – Μπέρνλι : Το πηγάδι των Gunners δεν έχει... πάτο (vid)

bet365

Η χειρότερη Αρσεναλ εδώ και 37 χρόνια, ηττήθηκε 0-1 από την Μπέρνλι και έμεινε χωρίς τρίποντο για πέμπτη αγωνιστική (4 ήττες) και στην 15η θέση της Premier League.

Τον Δεκέμβριο του 1983, η Αρσεναλ είχε βρεθεί να βολοδέρνει στην 16η θέση. Ακριβώς 37 χρόνια μετά έχει βάλει σκοπό να κάνει νέο αρνητικό ρεκόρ. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δεν έχει ψυχολογία, σχέδιο, δύναμη και η συνέπεια ήταν ακόμα μία σοκαριστική ήττα. Το εντός έδρας 0-1 από την Μπέρνλι ήταν η τέταρτη αποτυχία σε ένα σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη που την αφήνει 15η στην Premier League.

Γενικότερα οι Gunners απλά δεν μπορούν και τους βγαίνει εκνευρισμός, αλλά ήταν ο Τσάκα που έκανε τον... μάγκα χωρίς λόγο και άφησε τους συμπαίκτες του να παλεύουν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε (58') με υπόδειξη του VAR. Στο 73' ο Ελνένι έκανε επίσης κάτι ανοησίες στο πρόσωπο του Ταρκόφσκι, η εκτέλεση φάουλ διακόπηκε και στη συνέχεια ήρθε και το 0-1, με τον Ομπαμεγιάνγκ να σημειώνει αυτογκόλ. Ετσι οι Λονδρέζοι έμειναν στο +5 από τον υποβιβασμό, ενώ η Ευρώπη απέχει ήδη εννέα βαθμούς. Οσο για την Μπέρνλι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη σεζόν και η πρώτη εκεί από το 1974.

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Μπεγιερίν (74' Μέιτλαντ-Νάιλς), Τίρνεϊ, Τσάκα, Ελνένι, Σακά, Γουίλιαν (82' Ν'Κετιά), Λακαζέτ (60' Θεμπάγιος), Ομπαμεγιάνγκ

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Λόουτον, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Μπρέιντι, Ροντρίγκεζ (59' Μπαρνς), Γουντ (70' Βίντρα).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα