Ρόμπερτσον: Τον προκάλεσε ο Ρομπέρτο Κάρλος να εκτελέσει φάουλ όπως εκείνος! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόμπερτσον: Τον προκάλεσε ο Ρομπέρτο Κάρλος να εκτελέσει φάουλ όπως εκείνος! (vids)

bet365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έστειλε μήνυμα στον Άντι Ρόμπερτσον και ουσιαστικά τον προκάλεσε να εκτελέσει ένα φάουλ όπως το είχε κάνει εκείνος σε ματς της Βραζιλίας απέναντι στη Γαλλία!
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ο Σκωτσέζος φουλ μπακ της Λίβερπουλ δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει βλέποντας τον Βραζιλιάνο θρύλο να συμμετέχει στο Q&A που έκανε στα social media και να του κάνει ερώτηση για τα... στημένα του.

«Θα μπορούσες ν' αντιγράψεις τη δική μου εκτέλεση φάουλ σε κανονικό παιχνίδι;» του έγραψε ο άλλοτε... μαγικός αριστεροπόδαρος της εθνικής Βραζιλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον «Ρόμπο» να του απαντάει:

«Τι θρύλος! Ευχαριστώ για την ερώτηση, είσαι μεγάλη έμπνευση για εμένα και την γενιά μου. Θα πλήρωνα πολλά για να έχω το αριστερό σου πόδι! Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το κάνω αυτό που λες, αλλά θα το έχω στο μυαλό μου ακόμα κι αν θα πρέπει να συμβιβαστώ με το γεγονός πως δεν θα το καταφέρω ποτέ»!


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα