Γκουαρδιόλα: «Η Τότεναμ έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ»

Κώστας Τόπας
Γκουαρδιόλα: «Η Τότεναμ έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ»

bet365

Δυσαρεστημένος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την ήττα που υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι από την Τότεναμ (2-0), με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως παρά την κυριαρχία των «πολιτών» στον αγωνιστικό χώρο δεν έφυγαν με το τρίποντο.

Στην κορυφή της Premier League, βρέθηκε η Τότεναμ μετά την επικράτησή της με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος για πρώτη φορά πέτυχε δυο σερί τρίποντα κόντρα στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός των «Πολιτών», από την πλευρά του έκανε λόγο για κυριαρχία της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως η Σίτι να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

«Είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε και αποτύχαμε. Οι ομάδες του Μουρίνιο είναι έτσι. Κάνεις λάθη και σε τιμωρούν στην αντεπίθεση. Δεν ήταν εύκολο να έχουν ανοιχτό γήπεδο οι Κέιν και Ντομπελέ. Ηταν πολύ δύσκολο για να τους σταματήσουμε εκεί. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά στο τέλος δεν πήραμε εμείς τη νίκη. Είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Τότεναμ σκόραρε δύο γκολ σε τρία σουτ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Μετά από αυτή την ήττα, η Σίτι παραμένει στη 10η θέση, 8 πόντους πίσω από την Τότεναμ. Πλέον οι «Πολίτες» επικεντρώνονται στον επόμενο αγώνα για το Champions League την Τετάρτη (25/11, 19:55) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα