Μπούβατς κατά Κλοπ: «Πρακτικά εγώ ήμουν ο προπονητής για 17 χρόνια»

Μπούβατς κατά Κλοπ: «Πρακτικά εγώ ήμουν ο προπονητής για 17 χρόνια»

Gazzetta team
Μπούβατς κατά Κλοπ: «Πρακτικά εγώ ήμουν ο προπονητής για 17 χρόνια»

bet365

Συνέντευξη γεμάτη «σπόντες» κατά του Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε ο επί χρόνια βοηθός του, Ζέλικο Μπουβάτς, ο οποίος απέδωσε στον εαυτό του το προπονητικό έργο του Γερμανού και δήλωσε πως δεν τον συνεχάρη καν για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ.

Η πορεία τους ήταν παράλληλη για 17 χρόνια, αλλά η σχέση τους τελείωσε με ρήξη μετά την άνοιξη του 2018. Έκτοτε, ο Ζέλικο Μπούβατς, το «μυαλό» πίσω από τη δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, δεν τρέφει και τις καλύτερες των εντυπώσεων για τον επί χρόνια προϊστάμενο και συνεργάτη του, δίχως να διστάζει, μάλιστα, να υποβαθμίζει την αξία του και δημόσια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρώσο δημοσιογράφο, Νόμπελ Αρουσταμιάν στο YouTube (η οποία και αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα), ο νυν αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό Μόσχας δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτός ουσιαστικά θα έπρεπε να καρπώνεται το προπονητικό έργο του Κλοπ όλα αυτά τα χρόνια σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, περιαυτολογώντας, μάλιστα, για τις τρομερές προτάσεις που του έγιναν μετά την αποχώρηση από τους Reds και τονίζοντας πως μόνο αν του κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα θα σκεφτόταν να γίνει πρώτος προπονητής.

«Εγώ έκανα τη δουλειά του προπονητή, με εξαίρεση τις συνεντεύξεις. Ήταν σαν ήμουν εγώ ο προπονητής όλα αυτά τα 17 χρόνια. Επιτελούσα όλες τις λειτουργίες και προσπάθησα να επηρεάσω την ομάδα όσο μπορούσα για να τη βοηθήσω να πετύχει, αλλά δεν χρειαζόμουν αυτό το είδος προσοχής».

«Προς το παρόν, δεν θέλω να είμαι ο προπονητής. Όταν με καλέσει η Μπαρτσελόνα θα το σκεφτώ, διαφορετικά δεν ενδιαφέρομαι. Νομίζεις ότι είμαι απλά εδώ για να έχω μια δουλειά και πως περιμένω για μια καλύτερη ευκαιρία, αλλά αν ήξερες τι προτάσεις έχω απορρίψει όταν έκανα παύση στην καριέρα μου, δεν θα το έλεγες αυτό. Δεν θα αποκαλύψω, όμως, ποιες είναι αυτές οι ομάδες», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ στην ερώτηση για το αν έδωσε συγχαρητήρια στον Κλοπ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ατάκα του ήταν η εξής:

«Δεν το έκανα. Ήμουν χαρούμενος για τη Λίβερπουλ, τους φιλάθλους και τους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα