Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άνετη τριάρα και πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Gazzetta team
Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άνετη τριάρα και πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε ξανά νικήτρια με τριάρα, αλλά με πολύ μεγαλύτερη άνεση από την έδρα της Μπράιτον (0-3) και προκρίθηκε στους «8» του Carabao Cup. Ίδιο σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι, πρόκριση για Έβερτον και Νιούκαστλ.

Πέρασαν μόλις τέσσερις μέρες από το «θεότρελο» διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το «Amex Stadium». Ο απολογισμός σε τέρματα έμεινε ίδιος, αλλά αυτή τη φορά η τριάρα ήρθε πολύ πιο ξεκούραστα και χωρίς απάντηση από τους Γλάρους, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να φεύγει με τη νίκη-πρόκριση για τους «8» του Carabao Cup (0-3).

Τόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι όσο και οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αναπληρωματικούς και σε αυτή την εξίσωση η ποιότητα των πρώτων υπερίσχυσε. Ο ΜακΤόμινεϊ επέστρεψε μετά από καιρό στα γκολ, αξιοποιώντας την ασίστ του Μάτα για το 1-0 στο 44' κι έκτοτε τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Ο Ισπανός αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή τη βραδιάς, αφού στο 73' μπήκε και σε ρόλο εκτελεστή κλειδώνοντας τη νίκη, με τον Πολ Πογκμπά να ξαναβρίσκει επίσης δίχτυα στο 80' και να σφραγίζει την πρόκριση.

Στα άλλα ματς, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε επίσης με 3-0 στην έδρα της Μπέρνλι, εν πολλοίς χάρη στον Ραχίμ Στέρλινγκ που πέτυχε δύο γκολ (35', 49'), με τον Φεράν Τόρες να ανοίγει λογαριασμό ως Πολίτης από ασίστ του Βρετανού (65').

Η Έβερτον κυριάρχησε επί της Γουέστ Χαμ και προκρίθηκε με σκορ 4-1 και χατ-τρικ του «καυτού» Κάλβερτ-Λιούιν (8 γκολ σε 4 ματς στη σεζόν), ενώ η Νιούκαστλ «φλέρταρε» με τον αποκλεισμό από τη Νιούπορτ της League One, ισοφαρίζοντας στο 89' με τον Σέλβεϊ κι επιβιώνοντας στη διαδικασία των πέναλτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Νταλότ, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Γουίλιαμς, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (81' Λίνγκαρντ), Μάτα, Φαν Ντε Μπέεκ, Τζέιμς (69' Πογκμπά), Ιγκάλο (69' Ράσφορντ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Τρίτη 29/09

Τότεναμ – Τσέλσι 1-1 (5-4 πέν.)

(83' Λαμέλα – 19' Βέρνερ)

Τετάρτη 30/09

Νιούπορτ – Νιουκάστλ 1-1 (4-5 πεν.)

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 4-1

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Πέμπτη 01/10

Μπρέντφορντ – Φούλαμ (19:30)

Άστον Βίλα – Στόουκ Σίτι (21:00)

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (21:45)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα