Τζάκα στους πανηγυρισμούς της Άρσεναλ: «Γιατί τόσο φοβισμένα;»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τζάκα στους πανηγυρισμούς της Άρσεναλ: «Γιατί τόσο φοβισμένα;»!

bet365

Ο Γκρανίτ Τζάκα ως αρχηγός, προσπάθησε τη στιγμή των πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ στο γκολ με το οποίο ο Λακαζέτ άνοιξε το σκορ, να ζητήσει... λιγότερο σεβασμό προς τη Λίβερπουλ.

Ο Ελβετός χαφ που έχει καταφέρει ν' αντιστρέψει τελείως το κλίμα για εκείνον στο εσωτερικό της ομάδας και από τις ειρωνίες και τις αντιδράσεις προς τους οπαδούς, να παραμείνει και να πάρει και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του, έδειξε γιατί είναι εκείνος που χρίστηκε αρχηγός...

Έχει τη φυσιογνωμία και την δύναμη της άποψης που χρειάζεται για τον ποδοσφαιριστή που θ' αναλάβει να ηγηθεί των υπολοίπων και το έδειξε και στο γκολ με το οποίο η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Την ώρα που οι υπόλοιποι πανηγύριζαν, εκείνος ακούστηκε από τα μικρόφωνα του αγωνιστικού χώρου, να τους λέει: «Γιατί τόσο φοβισμένα; Παίζουμε με φόβο!».

Στο μυαλό του βρίσκονταν οι ευκαιρίες που έκαναν οι «κόκκινοι» και το έντονο παιχνίδι της ομάδας του Κλοπ που είχε κλείσει τους Λονδρέζους στα καρέ τους, με τον Τζάκα να προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, αλλά τους Πρωταθλητές να κάνουν ανατροπή σε 10 λεπτά από τη στιγμή που ο «Λάκα» βρήκε δίχτυα...

Διαβάστε επίσης:

Άρσεναλ: Προηγείται και οι νίκες... γλιστρούν από τα χέρια της!

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Ο ρέφερι... απογοητεύτηκε στο δεύτερο χαμένο τετ-α-τετ του Λακαζέτ! (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα