Ακπομ: «Ολα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα»

Ακπομ: «Ολα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Ακπομ: «Ολα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο πραγματοποίησε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ.

Ο νεαρός φορ, μίλησε για την μεταγραφή του για τους στόχους και τα όνειρα που έχει με τη νέα του ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το αγγλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νέο του ξεκίνημα στην καριέρα με την Μίντλεσμπρο: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα να υπογράφω σε αυτή την ομάδα, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίντλεσμπρο. Ελπίζω ότι θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην PremierLeague.

Γνωρίζω ότι είναι ο στόχος της ομάδας και θέλω να την βοηθήσω για να τον πετύχει. Όταν μια ομάδα όπως ο Μίντλεσμπρο ενδιαφέρεται για σένα, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να σε πείσει, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το διάστημα που πέρασα στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα. Διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, διαφορετική κουλτούρα, όλα ήταν διαφορετικά στην Ελλάδα».

Για την επιστροφή του στην Αγγλία και τους στόχους του: «Είχα μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψω στην Αγγλία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλά. Γνωρίζω την Championship, έχω παίξει τόσο με την Χαλ όσο και με την Μπράιτον, όταν και οι δυο πήραν την άνοδο.

Ελπίζω να δώσω και εγώ μια ώθηση για την άνοδο της ομάδας στην Premier League. Ο προπονητής μου φάνηκε πολύ πειστικός. Έχει ένα πλάνο και όλοι οι παίκτες χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά και να ακολουθούσουν το σκεπτικό του.

Είμαι έτοιμος να τον συναντήσω και έτοιμος να δουλέψω μαζί του. Είναι μια καλή ομάδα η Μίντλεσμπρο και έχει κάλους επιθετικούς. Μπορούμε όλοι να δώσουμε όλοι μας μια ώθηση, αυτό πρέπει να γίνει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην Championship, για αυτό και δεν υπάρχει... μόνιμη ενδεκάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στην ομάδα, ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα