Όσκαρ: «Νταβίντ Λουίζ και Γουίλιαν με κάλεσαν να πάω στην Άρσεναλ»

Όσκαρ: «Νταβίντ Λουίζ και Γουίλιαν με κάλεσαν να πάω στην Άρσεναλ»

Κώστας Τόπας
Όσκαρ: «Νταβίντ Λουίζ και Γουίλιαν με κάλεσαν να πάω στην Άρσεναλ»

bet365

Ο Όσκαρ αποκάλυψε ότι είχε την επιλογή να επιστρέψει στην Premier League, αλλά προτίμησε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Όσκαρ είναι ένα από αυτά τα ταλέντα που ταξίδεψαν στην Κίνα αναζητώντας εκατομμύρια. Αγωνίζεται για λογαριασμό της Σαγκάη από το 2017 και όπως τόνισε επιθυμία του είναι να επιστρέψει σε λίγα χρόνια στην Ευρώπη.

Μάλιστα, πρόσφατα του τηλεφώνησαν δύο πολύ καλοί του φίλοι. Οι Νταβίντ Λουίζ και Γουίλιαν, με τους οποίους συνυπήρξαν στην Τσέλσι και τον παρακάλεσαν να επιστρέψει στην Αγγλία αλλά για λογαριασμό της Άρσεναλ.

«Μου τηλεφώνησαν και μου ζήτησαν να επιστρέψω στην Premier League και να πάω στην Άρσεναλ. Εχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας αλλά όσον αφορά αυτό που μου ζήτησαν, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εχω συμβόλαιο με την Σαγκάη και δεν μπορώ να φύγω.

Πραγματικά θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αλλά όχι τώρα. Είμαι καλά στην Κίνα. Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και ελπίζω να το ολοκληρώσω. Αν επιστρέψω στην Αγγλία θα πάω μόνο στην Τσέλσι, πουθενά αλλού. Εζησα μια υπέροχη ιστορία με αυτή την ομάδα. Γενικά, όμως μου αρέσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες. Οπως στην Ίντερ ή στη Μίλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Fox Sports».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα