Γουέστ Μπρομ – Λέστερ 0-3: Διαφορά ποιότητας και πειστικό «διπλό» (vids)

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ – Λέστερ 0-3: Διαφορά ποιότητας και πειστικό «διπλό» (vids)

bet365

Η Λέστερ μπήκε με το δεξί στην Premier League και έδειξε στη νεοφώτιστη Γουέστ Μπρομ ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μην επιστρέψει άμεσα στην Championship.

Το φινάλε της περυσινής Premier League ήταν πικρό για την Λέστερ, η οποία μετά την καραντίνα έχασε το «σίγουρο» εισιτήριο για το Champions League και αρκέστηκε σε αυτό του Europa League.

Οι Αλεπούδες μπήκαν στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα αποφασισμένες να είναι και πάλι ψηλά στην βαθμολογία, κατακτώντας το πρώτο τους «τρίποντο» με πειστική νίκη στην έδρα της νεοφώτιστης Γουέστ Μπρομ (3-0).

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ήταν ανταγωνιστική για σχεδόν μια ώρα παιχνιδιού, αλλά ουσιαστικά παραδόθηκε από την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Τιμοτί Καστάιν (56').

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος με δύο πέναλτι – γκολ (74', 84') έκανε πολύ πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

Για πρώτη φορά από την σεζόν 2013-14 και οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν (Λιντς, Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ) γνώρισαν την ήττα στην πρώτη αγωνιστική.

Γουέστ Μπρομ (Σλάβεν Μπίλιτς): Τζόνστον – Φέρλονγκ (69' Χάρπερ), Ατζαγί, Μπάρτλεϊ, Ο' Σέι, Γκιμπς – Περέιρα, Λίβερμορ, Σόγιερς (69' Έντουαρντς), Ντιανγκανά – Ρόμπινσον (60' Ρόμπσον – Κανού).

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ – Καστάιν, Ντιντί, Σογιουντσού, Τζάστιν – Μεντί – Αγιόθε Πέρεθ (67' Ολμπράιτον), Πρατ (75' Μάντισον), Τίλεμανς, Μπαρνς – Βάρντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα