Φούλαμ – Άρσεναλ 0-3: Με φόρα από τις κούπες και ορεξάτο Γουίλιαν (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Φούλαμ – Άρσεναλ 0-3: Με φόρα από τις κούπες και ορεξάτο Γουίλιαν (vids)

bet365

Με τρεις ασίστ του Γουίλιαν και τον Αρτέτα να βλέπει την ομάδα του να στροφάρει όσο χρειαζόταν για να κάνει άνετη πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ έφτασε στο τελικό 3-0 επί της Φούλαμ στο Craven Cottage στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος της Premier League.

Πρεμιέρα ήταν, προσοχή ήθελε, η Άρσεναλ είχε και τον καυγά των Θεμπάγιος και Ενκέτια στην προθέρμανση και το παιχνίδι γενικά ήταν τέτοιο που θα χρειαζόταν κυρίως διαχείρηση παρά τόλμη. Οι «κανονιέρηδες» ήταν πολύ τυχεροί που στην έναρξη του αγώνα ο Καμαρά δεν κατάφερε να γίνει πιο επικίνδυνος εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γκάμπριελ στο γύρισμα προς τον Λένο και αυτή η τύχη μετουσιώθηκε σε γκολ λίγο αργότερα. Στο 9ο λεπτό ο Τζάκα στο σουτ με το αριστερό βρήκε τον Γουίλιαν, εκείνος πλάσαρε πάνω στον Ροντάκ κι ο Λακαζέτ από κοντά στο «ριμπάουντ» έγραψε το 1-0. Ιδιαίτερος ρυθμός δεν υπήρξε στο παιχνίδι, η ομάδα του Αρτέτα προσπαθούσε να το ελέγξει στον απόλυτο βαθμό, όμως, ακόμα κι όταν οι cottagers επιχειρούσαν κάτι, η άμυνα των φιλοξενούμενων με τους Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες και Τίρνεϊ λειτουργούσε σωστά. Δοκάρι είχε ο Γουίλιαν σε εκτέλεση φάουλ στο 28ο λεπτό.

Τόσο γρήγορα όπως το έκανε και στο πρώτο μέρος, η Άρσεναλ βρήκε ξανά γκολ στο δεύτερο μέρος απέναντι στους... γείτονές της για να κάνει ακόμα πιο σίγουρη την νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League. Στο 49ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκάμπριελ με κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής έκανε το 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα που δίχως κάτι πολύ ιδιαίτερο είχε πλέον μεγάλη σιγουριά για τη νίκη. Ο Γουίλιαν είχε κέφια στο δικό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Άρσεναλ κι έτσι μετά τις δύο ασίστ στα πρώτα γκολ και το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, «σέρβιρε» και στον Ομπαμεγιάνγκ στο 57', με τον Γκαμπονέζο με τρομερό δεξί πλασέ εντός περιοχής να γράφει το 3-0. Ο Σκοτ Πάρκερ ήταν απογοητευμένος, πέταξε στο ματς τον Μίτροβιτς αντί του Καμαρά αλλάζοντας απλά πρόσωπο στην επίθεση, όμως ο χρόνος και το σκορ στα επίπεδο που είχε φτάσει, δεν επέτρεπαν στους νεοφώτιστους να ελπίζουν σε κάτι πέρα από την σκληρή πρεμιέρα και την ήττα.

Δείτε πως κύλησε το Live του gazzetta!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φούλαμ: Ροντάκ, Οντόι, Χέκτορ, Ριμ, Μπράιαν, Ριντ, Κέιρνι, Κεμπάνο (63' Αγκουΐσα), Ονόμα (75' Ριντ), Καβαλέιρο, Καμαρά (63' Μίτροβιτς)

Άρσεναλ: Λένο, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Μπεγερίν, Ελνένι, Τζάκα (79' Θεμπάγιος), Μέιτλαντ – Νάιλς, Γουίλιαν (76' Πεπέ), Λακαζέτ (87' Ενκέτια), Ομπαμεγιάνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα