«Στον αέρα η δίκη Μαγκουάιρ λόγω κορονοϊού»

«Στον αέρα η δίκη Μαγκουάιρ λόγω κορονοϊού»

«Στον αέρα η δίκη Μαγκουάιρ λόγω κορονοϊού»

bet365

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (25/8) δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο ενδέχεται να αναβληθεί λόγω κρούσματος κορονοϊού στο κτίριο σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος το περασμένο Σάββατο (22/8).

Ο Μαγκουάιρ μαζί με δυο ακόμη συγκατηγορούμενος του αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Κατά περίπτωση τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σειρά πλημμεληματικών αδικημάτων, όπως σωματική βλάβη κατά συρροή, δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλου. Ο Άγγλος διεθνής έχει διορίσει δικηγόρους, οι οποίοι θα τον εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο.

Η Daily Mail υποστηρίζει πως η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο μπορεί να αναβληθεί λόγω εστίας κορονοϊού στο κτίριο.

Αξιωματούχοι στο ελληνικό νησί της Σύρου έχουν σφραγίσει εν μέρει ένα τμήμα του συγκροτήματος του δημαρχείου που στεγάζει το δικαστήριο, εκεί όπου τρεις δικαστές θα αποφασίσουν για την υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Έχουν προβλεφθεί μέτρα εντός αλλά και γύρω από το δικαστήριο με τις τοπικές αρχές να δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του δικαστηρίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα