Μάντσεστερ Σίτι - Premier League: Πρώτο φαβορί από τις στοιχηματικές για την κατάκτηση

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Premier League: Πρώτο φαβορί από τις στοιχηματικές για την κατάκτηση

bet365

Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ την περσινή σεζόν, οι στοιχηματικές στην Αγγλία ήδη έχουν προκρίνει τη Μάντσεστερ Σίτι ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της νέας Premier League.

Έτοιμη να επιστρέψει δριμύτερη στη διεκδίκηση του τίτλου θεωρούν την Μάντσεστερ Σίτι οι εταιρείες στοιχήματος στην Αγγλία, δίνοντάς της με το… καλημέρα την απόδοση του πρώτου φαβορί για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Μπορεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έμεινε 2η τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο -18 πίσω από τη θριαμβεύτρια Λίβερπουλ, χάνοντας οριστικά την επαφή με τους Reds από τον Ιανουάριο κιόλας, ωστόσο, η βρετανική «Ladbroke» πλάσαρε στην κορυφή των αποδόσεών της για την κούπα τους Πολίτες.

Με το που έγινε γνωστό το πρόγραμμα της νέας σεζόν (Σίτι-Γουλβς στις 19/9, Λίβερπουλ-Λιντς 12/9), η Μάντσεστερ Σίτι εκτόξευσε τις πιθανότητές της για να επιστρέψει στον αγγλικό «θρόνο», την ώρα που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε δεύτερη με 6 προς 1.

Από κει και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 3η θέση (10/1), η Τσέλσι στην 4η (14/1), ενώ ακολουθούν με υψηλότερες αποδόσεις οι Άρσεναλ, Τότεναμ, Λέστερ, καθώς και η Λιντς, στην επιστροφή της στην PL μετά από 16 χρόνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα