Premier League: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, με αναβολές η πρεμιέρα!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, με αναβολές η πρεμιέρα!

bet365

Με τις Σίτι και Γιουνάιτεντ να παίρνουν εξτρά άδεια και να μην αγωνίζονται στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της σεζόν 2020-2021, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Premier League!

Οι Άγγλοι ετοιμάζονται για την επαναφορά στα γήπεδα από τις 12 του Σεπτέμβρη προκειμένου να κάνει σέντρα η νέα αγωνιστική περίοδος, η οποία δεν θα έχει καθόλου χειμερινό διάλειμμα καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί εγκαίρως και για το Euro 2020 που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα, στην πρεμιέρα του οποίου οι Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν αγωνίζονται, παρ' όλα αυτά ενημερώθηκαν πως θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν τις Άστον Βίλα και Μπέρνλι αντίστοιχα.

Η Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα παίξει με την νεοφώτιστη Λιντς, η Γουέστ Μπρομ που επίσης ανέβηκε θα κοντραριστεί με τη Λέστερ, ενώ, η Φούλαμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ.

Στις 26 Σεπτέμβρη το Λίβερπουλ Άρσεναλ, στις 3 Οκτωβρίου το Μαν. Γιουνάιτεντ Τότεναμ, στις 17 του Οκτώβρη το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ» και το Μαν. Σίτι - Άρσεναλ.

Στις 24 Οκτώβρη το Μαν. Γιουνάιτεντ Τσέλσι, στις 31 του ίδιου μήνα το Μαν. Γιουνάιτεντ Άρσεναλ, στις 7/11 το πρώτο Σίτι Λίβερπουλ, στις 5/12 το Τότεναμ Άρσεναλ, Boxing Day με Άρσεναλ Τσέλσι και ξεκίνημα του νέου έτους με Τσέλσι Σίτι στις 2/1/2021.

Στις 12 του Δεκέμβρη στο «Ολντ Τράφορντ» το Γιουνάιτεντ Σίτι, στις 6 Μαρτίου η «ρεβάνς» στο Etihad.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της νέας Premier League, εδώ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα