Μέσι: H Σίτι φαβορί για να τον αποκτήσει, εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Μέσι: H Σίτι φαβορί για να τον αποκτήσει, εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mirror, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ είναι φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, πάντα με την προϋπόθεση οτι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα...

Είναι το μεγάλο ερώτημα από το βράδυ του Σαββάτου. Εάν η βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου ήταν και το τελευταίο ματς του Λιονέλ Μέσι με τους «μπλαουγκράνα». Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες έχουν οργιάσει, τα σενάρια έχουν πολλαπλασιαστεί αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Αργεντινού.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mirror, εάν ο Λιονέλ Μέσι πάρει την απόφαση και αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, φαβορί δεν θα είναι η Ιντερ αλλά η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Η Σίτι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι στην... pole position (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) μιας και έχουν αποφασίσει στον σύλλογο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν και να συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ.

Η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μέσι, ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος κάθε σεζόν, έληξε στα τέλη Μαΐου, οπότε η Σίτι θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του Αργεντινού. Αν δηλαδή θ' αποφασίσει να φύγει μετά από 16 χρόνια από την Βαρκελώνη.

Αυτή τη στιγμή η ρήτρα του είναι στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που προφανώς δεν μπορεί να πληρώσει κανένας σύλλογος, όμως εάν ο Μέσι αποφασίσει να φύγει και φέρει μια πρόταση που θα ικανοποιεί την Μπαρτσελόνα προφανώς και θα γίνει το deal...

Ολοι περιμένουν την απόφαση του...

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Γκουαρδιόλα όταν είχε ρωτηθεί για το μέλλον του Μέσι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα