Τζόρνταν Σίνοτ: Καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για τον θάνατό του

Gazzetta team
Τζόρνταν Σίνοτ: Καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για τον θάνατό του

bet365

Έξι μήνες μετά τη θανάσιμη επίθεση που δέχθηκε ο άλλοτε παίκτης της Χάντερσφιλντ, Τζόρνταν Σίνοτ, οι εισαγγελικές Αρχές έκριναν ένοχο τον 22χρονο Κάι Ντόνοβαν για ανθρωποκτονία.

Ο θάνατος του Τζόρνταν Σίνοτ είχε κλονίσει τη βρετανική ποδοσφαιρική κοινωνία τον περασμένο χειμώνα, με την είδηση να ευαισθητοποιεί τους Στίβεν Τζέραρντ και Τζόρνταν Χέντερσον, οι οποίοι δώρισαν φανέλες της Ρέιντζερς και της Λίβερπουλ με το όνομά του.

Ο 25χρονος παίκτης της άσημης Μάτλοκ και άλλοτε μέλος της Χάντερσφιλντ στην Championship είχε χάσει τη ζωή του στις 25 Ιανουαρίου, μετά από επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα σε παμπ της περιοχής του Νότιγχαμ.

Πλέον, έξι μήνες αργότερα το δικαστήριο απέδωσε ευθύνες για τον συμβάν στον 22χρονο Κάι Ντένοβαν, ο οποίος και κρίθηκε ένοχος από τους ενόρκους για ανθρωποκτονία.

Όπως προκύπτει στη δικογραφία, ο νεαρός προκαλούσε συνεχώς τον άτυχο ποδοσφαιριστή και μετά από μία ειρωνική απάντηση του δεύτερου, κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε στο κεφάλι, προτού εκείνος υποκύψει στα τραύματά του καθώς διακομιζόταν στο νοσοκομείο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα