Φαν Ντάικ και Μίλνερ στο «στόχαστρο» του Περέιρα: «Οι πιο αλαζόνες που έχω συναντήσει»

Gazzetta team
Φαν Ντάικ και Μίλνερ στο «στόχαστρο» του Περέιρα: «Οι πιο αλαζόνες που έχω συναντήσει»

bet365

Κάθε άλλο παρά συμπάθεια τρέφει ο Αντρέας Περέιρα για τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζέιμς Μίλνερ, με τον Βραζιλιάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τους χαρακτηρίζει ως τους πιο αλαζονικούς παίκτες που έχει αντιμετωπίσει.

Αν η συμπεριφορά του Τζέιμς Μίλνερ κατά τη στέψη της Λίβερπουλ, ο οποίος έβριζε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το... κόκκινο που είδε στο τρόπαιο της Premier League, φάνηκε προκλητική στους οπαδούς της, ο Αντρέας Περέιρα έχει κι άλλα... ράμματα για τη γούνα του 34χρονου μέσου.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων εξέφρασε την αντιπάθεια που τρέφει τόσο για τον Βρετανό, όσο και για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με αφορμή την αλαζονική τους συμπεριφορά στη διάρκεια των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής στο YouTube, ο Περέιρα ρωτήθηκε για το «ποιοι παίκτες από όσους έχεις αντιμετωπίσει είναι περισσότερο αλαζόνες;» και η απάντησή του προέκυψε αυθόρμητα:

«Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα αυτόν τον Μίλνερ. Και για να πω την αλήθεια, ούτε αυτόν τον αμυντικό, τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Είναι Μαρέντο (σ.σ. έπαρση), φίλε. Ακόμα και ο τρόπος που παίζει δείχνει αλαζονικός».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα