Ξέσπασε ο Ζαχά: «Φτάνει πια με τον ρατσισμό, πρέπει να λάβουμε δράση» (pic)

Κώστας Τόπας
Ξέσπασε ο Ζαχά: «Φτάνει πια με τον ρατσισμό, πρέπει να λάβουμε δράση» (pic)

bet365

Ο Γουίλφριντ Ζαχά, μέσω των social media, τοποθετήθηκε για την σύλληψη του 12χρονου οπαδού της Άστον Βίλα που του έστειλε ρατσιστικά μηνύματα.

Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μια σειρά από ρατσιστικές φωτογραφίες και μηνύματα που του είχε στείλει οπαδός της Άστον Βίλα. Τελικά, η αστυνομία των West Midlands ανακοίνωσε ότι ο 12χρονος που προχώρησε στην αχαρακτήριστη χειρονομία, συνελήφθη.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά, μετά το τέλος του αγώνα με την Αστον Βίλα, ευχαρίστησε την αστυνομία για την γρήγορη δράση της, ενώ παράλληλα τόνισε πως το φαινόμενο ρατσισμού πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν πήραμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα με την Αστον Βίλα, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά στήριξης που μου στέλνετε. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την αστυνομία των West Midlands, για την ταχεία δράση της και την σύλληψη αυτού του ανθρώπου.

Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβετε ότι ανεξάρτητα από την ηλικία σας, η συμπεριφορά και τα λόγια σας έχουν συνέπειες και δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τα κοινωνικά μέσα.

Είναι σημαντικό για τις κοινωνικές πλατφόρμες να αναζητούν τέτοιου είδους ανθρώπων. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω λάβει μηνύματα όπως αυτό, ούτε είμαι ο μοναδικός παίκτης που λαμβάνει τέτοια μηνύματα

Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αγάπη και την υποστήριξη, αλλά φτάνει πια! Δεν αρκεί πλέον να αηδιάζω με αυτά τα μηνύματα και να προχωράω. Δεν αρκεί απλά να πω όχι στον ρατσισμό. Πρέπει να λάβουμε δράση. Χρειαζόμαστε εκπαίδευση. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

PREMIER LEAGUE NEWS FEED