Μπόρνμουθ – Λέστερ 4-1: Θρίαμβος ελπίδας, σε μπελάδες οι Αλεπούδες (vids)

Gazzetta team
Μπόρνμουθ – Λέστερ 4-1: Θρίαμβος ελπίδας, σε μπελάδες οι Αλεπούδες (vids)

bet365

Ηρωική ανατροπή της Μπόρνμουθ με τέσσερα γκολ σε 21 λεπτά και θρίαμβος - ελπίδα παραμονής με 4-1 επί της Λέστερ, η οποία κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας.

Άκρως τρελό και... αγγλικό! Ακόμα και με άδειες εξέδρες, η Premier League παραμένει ξεχωριστή, όπως επιβεβαιώθηκε στο εντυπωσιακό 4-1 της Μπόρνμουθ επί της Λέστερ, χάρη στο οποίο οι νικητές ελπίζουν στην παραμονή και οι ηττημένοι βλέπουν κατάφατσα τον κίνδυνο να πέσουν εκτός της πρώτης τετράδας.

Τίποτα τέτοιο δεν προμήνυε το πρώτο ημίχρονο, όπου οι Αλεπούδες προηγήθηκαν με γκολ του συνήθους ύποπτου Τζέιμι Βάρντι (23'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγική επιλογή του Λόιντ Κέλι, όταν επιχείρησε να διώξει μέσα από την περιοχή με... τακουνάκι, σερβίροντας έτοιμο το γκολ στον Άγγλο διεθνή επιθετικό.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε το (σχετικά) γρήγορο γκολ που ήθελε, αλλά στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα δεν το χειρίστηκε καθόλου καλά. Είναι αλήθεια, βεβαίως, ότι η τύχη της γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να δέχεται τέσσερα γκολ σε 21 λεπτά!

Στο 66' ο Κάσπερ Σμάιχελ εκτέλεσε άθλια ένα ελεύθερο, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη αμυντικού του, στρώθηκε στον Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Βίλφρεντ Ντιντί, με τον Ζούνιορ Στάνισλας να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν έμειναν εκεί και, ένα λεπτό αργότερα, ο Ντόμινικ Σολάνκε με πλασέ που πέρασε κάτω από το σώμα του Δανού τερματοφύλακα, ολοκλήρωσε την ανατροπή. Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού κλώτσησε τον Γουίλσον (!) που τον έσπρωξε μέσα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Κόντρα σε δέκα, η Μπόρνμουθ έκανε... πάρτι και σημείωσε άλλα δύο γκολ, το ένα χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Τζόνι Έβανς σε σουτ του Στάνισλας (83') και το τέταρτο έφερε ξανά την υπογραφή του Σολάνκε (87').

Η Λέστερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και, εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήσει την Δευτέρα (13/07, 22:00) την Σαουθάμπτον, θα πέσει από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Ράμσντεϊλ – Στέισι, Άκε (40' λ. τρ. Σ. Κουκ), Κέλι, Ρίκο – Μπρουκς (81' Λ. Κουκ), Γκόσλινγκ (46' Μπίλινγκ), Λέρμα, Ντανζούμα (46' Στάνισλας) - Σολάνκε, Γουίλσον (90' Σάριτζ).

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ – Σογιουντσού, Έβανς, Φουκς – Τζάστιν, Ντιντί, Τίλεμανς, Ολμπράιτον (16' λ. τρ. Μπένετ) - Αγιόθε Πέρεθ (71' Μπαρνς) - Ιχεανάτσο (46' Πρατ), Βάρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα