Τότεναμ – Άρσεναλ: Γκολάρα Λακαζέτ, άμεση απάντηση Σον και 1-1 (vids)

Gazzetta team
Τότεναμ – Άρσεναλ: Γκολάρα Λακαζέτ, άμεση απάντηση Σον και 1-1 (vids)

bet365

Συναρπαστικό το πρώτο εικοσάλεπτο στο Λονδρέζικο ντέρμπι, με τον Λακαζέτ να ανοίγει το σκορ για την Άρσεναλ με καταπληκτικό σουτ και τον Σον να απαντάει, τρία λεπτά αργότερα, για την Τότεναμ, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των Κανονιέρηδων.

Τα ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ συνηθίζουν να έχουν πολλά γκολ. Και το σημερινό (12/07) δεν φαίνεται πως θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού σημειώθηκαν δύο τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Ούγκο Λιορίς (16') και έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που την ίδια σεζόν σκοράρει εντός και εκτός έδρας κόντρα στην Τότεναμ, μετά τον... Περ Μέρτεζακερ (και όμως!) το 2013.

Η απάντηση της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, άργησε μόλις 137 δευτερόλεπτα. Ο Σεάντ Κολάσινατς προσπάθησε ανεπιτυχώς να βρει τον Νταβίντ Λουίζ, έστειλε την μπάλα με πάσα στον κενό χώρο και ο Χέουνγκ – Μιν Σον... πετάχτηκε και ισοφάρισε για τα Σπιρούνια, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ εις βάρος των Κανονιέρηδων σε αγώνα πρωταθλήματος (σε δέκα συμμετοχές).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα