Νούνο: «Ταλαντούχος ο Ποντένσε, περίμενε την στιγμή του»

Gazzetta team
Νούνο: «Ταλαντούχος ο Ποντένσε, περίμενε την στιγμή του»

bet365

Το εγκώμιο του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στην Premier League αναδείχθηκε MVP στη νίκη της Γουλβς επί της Έβερτον (3-0), έπλεξε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν βασικός για πρώτη φορά με την Γουλβς σε αγώνα Premier League και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο στη νίκη 3-0 επί της Έβερτον. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν πολύ δραστήριος, κέρδισε ένα πέναλτι και άγγιξε το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Ο Πορτογάλος πήρε δικαίως τον τίτλο του MVP και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο του έπλεξε το εγκώμιο, φροντίζοντας όμως να κρατήσει... χαμηλά την μπάλα. «Έπαιξε καλά. Ο Ποντένσε είναι ταλαντούχος παίκτης. Σήμερα (12/07) έδειξε ότι μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Ήρθε αργά, όλοι το ξέρουν αυτό. Έπαιρνε τις στιγμές του, ετοιμαζόταν» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League.

«Αυτό είναι το σημαντικό, να προσπαθείς να χρησιμοποιείς τους παίκτες την κατάλληλη στιγμή ώστε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα από αυτό. Το μήνυμά μας στην ομάδα είναι αυτό ακριβώς. Ξέρω ότι οι παίκτες κάποιες στιγμές ενοχλούνται και δεν κατανοούν τις αποφάσεις μας. Αλλά τις λαμβάνουμε ώστε να τους δώσουμε κίνητρο, γιατί η ευκαιρία θα έρθει» πρόσθεσε ο Νούνο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η Γουλβς βρίσκεται πάντα σε... τροχιά Champions League, αλλά ο Νούνο επιμένει ότι «ο στόχος μας δεν είναι να μειώσουμε την απόσταση από την πρώτη τετράδα, αλλά να βελτιώσουμε πράγματα. Είχαμε πολλές επιθετικές ενέργειες αλλά, ταυτόχρονα, δεν επιτρέψαμε πολλές ευκαιρίες στην Έβερτον, η οποία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα