Εβερτον – Σαουθάμπτον 1-1: Ευρώπη τέλος και για τις δύο (vid)

Gazzetta team
Εβερτον – Σαουθάμπτον 1-1: Ευρώπη τέλος και για τις δύο (vid)

bet365

Χωρίς νικητή έληξε το Εβερτον-Σαουθάμπτον (1-1) και αμφότερες αποχαιρέτησαν τις ελάχιστες ελπίδες να προλάβουν ένα εισιτήριο για το Europa League.

Μαθηματικά θα συντηρούσαν τις λιγοστές πιθανότητές τους για να προλάβουν τυχόν έξοδο στο Europa League. Η μεταξύ τους ισοπαλία όμως (1-1) ουσιαστικά άφησε Εβερτον και Σαουθάμπτον χωρίς κανέναν απολύτως στόχο για τις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν πιο απειλητικοί. Προηγήθηκαν με ένα περίεργο τελείωμα από τον Ινγκς (31') και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα έχασαν πέναλτι (στο δοκάρι ο Γουόρντ-Πράουζ). Ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε (43'), αλλά καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και βρίσκονται στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα με έναν βαθμό διαφορά.

Εβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Κιν, Μίνα, Ντιν, Κόουλμαν, Αντρέ Γκόμες (42' Σίγκουρντσον), Ιβόμπι (46' Σιντιμπέ), Ντέιβις, Κάλβερτ-Λιούιν (68' Κιν), Γκόρντον (74' Μπερνάρντ), Ριτσάρλισον

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): ΜακΚάρθι, Μπερτράντ, Στέφεντς, Μπέντναρεκ, Πίτερς, Ρομέου (70' Χόιμπιεργκ), Αρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πράουζ, Ινγκς, Ανταμς (70' Λονγκ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα