Μπάλακ: «Σωστή η επιλογή του Βέρνερ να επιλέξει Τσέλσι και όχι Λίβερπουλ»

Κώστας Τόπας
Μπάλακ: «Σωστή η επιλογή του Βέρνερ να επιλέξει Τσέλσι και όχι Λίβερπουλ»

bet365

Ο Τίμο Βέρνερ θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Τσέλσι, την επόμενη σεζόν και όπως ανέφερε ο θρύλος των «μπλε», Μίκαελ Μπάλακ πήρε την σωστή απόφαση.

Ο νεαρός επιθετικός, Τίμο Βέρνερ, βρέθηκε μια ανάσα από την Λίβερπουλ, ωστόσο η Τσέλσι ήταν τελικά αυτή η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ο Μικαελ Μπάλακ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η επιλογή του Τίμο Βέρνερ να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό των «μπλε» και όχι τελικά των «Reds», ήταν σωστή.

«Εάν ήταν λύση για εκείνον η Λίβερπουλ, τότε πήρε τη σωστή απόφαση. Θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα πόσο αγωνιστικό χρόνο θα έχεις και πόσο σημαντικό ρόλο θα έχεις μέσα στην ομάδα.

Η Τσέλσι χτίζει μια νέα, νεανική ομάδα με έναν νεαρό τεχνικό Είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ για να είναι κάποιος κομμάτι του, με δεδομένη τη μικρή ηλικία του Τίμο. Το να είσαι ο βασικός φορ, σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Τσέλσι, είναι ό,τι καλύτερο για αυτόν. Μπορεί να έχει εκεί πολύ μεγαλύτερη επίδραση απ’ότι αν πήγαινε στην Λίβερπουλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα