Οταν Μπέκαμ και Γκιγκς εκτέλεσαν ταυτόχρονα φάουλ (vid)

Οταν Μπέκαμ και Γκιγκς εκτέλεσαν ταυτόχρονα φάουλ (vid)

Οταν Μπέκαμ και Γκιγκς εκτέλεσαν ταυτόχρονα φάουλ (vid)

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ράιαν Γκιγκς, κατά την ποδοσφαιρική τους θητεία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν πάρει την... πρωτοβουλία να εκτελέσουν ταυτόχρονα ένα φάουλ σε αγώνα απέναντι στην Αστον Βίλα το 2011.

Ενα φάουλ το οποίο μπορεί να μην κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο έμεινε στην ιστορία για το γεγονός ότι οι Ράιαν Γκιγκς και Ντέιβιντ Μπέκαμ είχαν εκτελέσει την ίδια στιγμή ένα φάουλ το οποίο είχε κερδίσει η Γιουνάιτεντ, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Αστον Βίλα.

Οι δύο θρύλοι των «κόκκινων διαβόλων» στήθηκαν πάνω από την μπάλα και ετοιμάστηκαν για την εκτέλεση αυτού του φάουλ. Παρ' όλα αυτά όπως φάνηκε, δεν είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους για το ποιος εν τέλει θα το εκτελέσει και αποφάσισαν να το χτυπήσουν... ταυτόχρονα.

Ο πορτιέρε της Αστον Βίλα, Πίτερ Σμάιχελ αν και αρχικά φάνηκε να αιφνιδιάζεται, τελικά αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Οπως και να 'χει η ταυτόχρονη εκτέλεση φάουλ των δύο θρύλων, έχει μείνει ακόμα και σήμερα, στην ιστορία.