Νόριτς - Έβερτον 0-1: Το... καθήκον κόντρα στην ουραγό (vid)

Νόριτς - Έβερτον 0-1: Το... καθήκον κόντρα στην ουραγό (vid)

bet365

Ένα γκολ ήταν αρκετό για Έβερτον ώστε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ουραγό Νόριτς (0-1), συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της επί Κάρλο Αντσελότι.

Μετά από ένα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ που παρατείνεις τη στέψη του μόνιμου αντιπάλου σου, η ψυχολογία ήταν κάτι παραπάνω από θετική, στο restart μετά από τρεις μήνες. Έτσι όπως είναι συνολικά για την Έβερτον μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κάρλο Αντσελότι και το μόνο που έλειπε ήταν το τρίποντο που θα πιστοποιούσε αυτή την άνοδο. Κι αυτό ήρθε, με την ευκολότερη βάση κατάταξης αντίπαλο, την ουραγό Νόριτς (0-1), έστω και με οριακό σκορ.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης και ο άνθρωπος που καθόρισε την έκβαση ήταν ο Μάικλ Κιν στο 68', ο οποίος έμεινε πιστός στο ραντεβού του με το ένα γκολ ανά ημερολογιακό έτος και σκόραρε για πρώτη φορά στη νέα δεκαετία (2016, 2017, 2018, 2019 οι προηγούμενες χρονιές).

Πλέον, η Έβερτον έφτασε τους 31 βαθμούς και προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη σεζόν, απαλλαγμένη από άγχη και στόχους. Από την άλλη, η Νόριτς παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας στους 21.

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Λιούις (87’ Κάντγουελ), Γκόντφρεϊ, Κλόζε, ΜακΛίν, Τέτεϊ (79’ Βράντσιτς), Ντούντα (71’ Πούκι), Ρουπ (71’ Μπουεντία), Ντρμιτς, Ερνάντες (80’ Ίντα)

Έβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Ντιν, Κόουλμαν, Κιν, Χόλγκεϊτ, Γκόμες, Ντέιβις (46’ Σίγκουρντσον), Ιγουόμπι (90’ Γκόρντον), Μπερνάρντ (87’ Μπέινς), Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον (79’ Κεν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα