Γουότφορντ - Λέστερ 1-1: «Θρίλερ», γκολάρες και ισόπαλο restart (vid)

Γουότφορντ - Λέστερ 1-1: «Θρίλερ», γκολάρες και ισόπαλο restart (vid)

bet365

Το τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Τσίλγουελ έβαλε τη Λέστερ μπροστά στο 90', αλλά ο Ντόσον ισοφάρισε με ψαλίδι στο 93' κι έτσι η Γουότφορντ «έκλεψε» τη χαρά και τον βαθμό στο restart από τις Αλεπούδες (1-1).

Τρεις μήνες κι ένα επιπρόσθετο ενενηντάλεπτο πήρε στη Γουότφορντ και τη Λέστερ να σκοράρουν ξανά, στην εποχή του κορονοϊού πια, αλλά το τέλος της «ξηρασίας» ήταν εμφατικό. Το πρώτο τους παιχνίδι μετά το restart της Premier League είχε διαφορετική στόχευση, με τους Ταράνδους να σκέφτονται την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού και τις Αλεπούδες πώς θα φτάσουν πιο κοντά στη 2η Μάντσεστερ Σίτι. Στο τέλος του ματς, οι εντυπώσεις, όμως και οι βαθμοί ήταν ίσοι για τις δύο ομάδες, που με τα εκπληκτικά τους γκολ από το 90' και μετά σφράγισαν την πρώτη ισοπαλία με 1-1 που διαμορφώνεται στον έξτρα χρόνο μετά από ένα Άρσεναλ-Λίβερπουλ το 2011!

Μετά την πρώτη ώρα αγώνα που κύλησε ισοδύναμα και προϊδέαζε για άσφαιρη επανεκκίνηση, η Λέστερ έστειλε την πρώτη τεράστια απειλή και μάλιστα διπλά: δοκάρι με σουτ στην κίνηση ο Μπαρνς, συρτό σουτ στη συνέχεια του Μάντισον που υποχρέωσε τον Φόστερ σε τρομερή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στο 74'.

Ωστόσο, το άνοιγμα του σκορ ήρθε εν τέλει λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90' από τον στόχο του Φρανκ Λάμπαρντ και της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ. Δευτερόλεπτα μετά από μια κάκιστη σέντρα από τα δεξιά, ο Άγγλος μπακ έπιασε το απόλυτο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά και με τηλεκατευθυνόμενη τροχιά ευστόχησε, σε ένα γκολ που έδειχνε να είναι και καθοριστικό. Αμ δε.

Το καλύτεροι οι Τάρανδοι του Πίρσον το φυλούσαν για το τέλος, με τον σέντερ μπακ, Κρεγκ Ντόσον, να πετυχαίνει απίθανο ψαλιδάκι στην καρδιά της περιοχής και να σώζει τον βαθμό για την ομάδα του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 88'.

Στους 28 ανέβηκαν οι Χόρνετς, έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στους 54 η Λέστερ που έδωσε ευκαιρία στην 4η Τσέλσι να μειώσει στο -3.

Γουότφορντ (Νάιτζελ Πίρσον): Φόστερ, Κίκο (77' Μαριάπα), Καμπασέλε, Ντόσον, Μασίνα (88' Χολέμπας), Καπούε (77' Σαλόμπα), Χιους, Σαρ, Ντουκουρέ (77' Κλέβερλι), Περέιρα (69' Γουέλμπεκ), Ντίνεϊ

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Σογιούντσου, Έβανς, Τζάστιν, Εντίντι, Μπαρνς (65' Γκρέι), Μάντισον, Τίλεμανς (76' Τσόουντρι), Αλμπράιτον (83' Ιεανάτσο), Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα