Λουκ Σο: «Ο Ράσφορντ μια μέρα θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»

Λουκ Σο: «Ο Ράσφορντ μια μέρα θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Τόπας
Λουκ Σο: «Ο Ράσφορντ μια μέρα θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»

bet365

Μια μέρα ο Μάρκους Ράσφορντ, θα κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν καθώς πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, είχε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ σε αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», μετράει 201 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 64 τέρματα.

Τα εντυπωσιακά νούμερα του, έκαναν τον Λουκ Σο, να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ράσφορντ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μια μέρα θα κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

«Έχει βελτιωθεί δραματικά απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του, τόσο σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα. Έχει ωριμάσει και έχει γίνει άντρας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι.

Είναι προσγειωμένος και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ανατροφή του. Είναι πρότυπο για τους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ. Ξέρει πως μπορεί να γίνει ένας εκ των κορυφαίων και δουλεύει για να το πετύχει. Αν συνεχίσει έτσι, μια μέρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Φέτος ήταν ασταμάτητος κατά περιόδους. Η αυτοπεποίθηση του ήταν σε καλό επίπεδο τη φετινή σεζόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα