Σόλσκιερ: Ο λόγος που ζήλεψε τον Τζόρνταν και το απωθημένο...

Σόλσκιερ: Ο λόγος που ζήλεψε τον Τζόρνταν και το απωθημένο...

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: Ο λόγος που ζήλεψε τον Τζόρνταν και το απωθημένο...

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν φυσικά ένας απ' αυτούς που «κόλλησαν» με το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Bulls και ανέφερε το ένα πράγμα για το οποίο θα του μείνει για πάντα μια πικρία αναφορικά με την καριέρα του...

Ο Νορβηγός κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θαύμασε τον MJ μέσα από την τρομερή σειρά που επιμελήθηκαν τα ESPN και Netflix και έκαναν όλο τον κόσμο να έχει κάτι να περιμένει κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Μιλώντας στο Shiv Navar Foundation, ο Σόλσκιερ ανέφερε ότι: «Θαύμασα πόσο εκπληκτικός επαγγελματίας και αθλητής ήταν ο Τζόρνταν. Ήταν ηγέτης και ταλαντούχος. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις όλα όσα έχει κάνει. Η νοοτροπία πρέπει να είναι αυτή που σε θέλει μόνιμα “διψασμένο” για διακρίσεις μέχρι τη μέρα που πνευματικά δεν θα μπορείς να συνεχίσεις γιατί δεν θα έχεις κίνητρο.

Για εμένα που έπρεπε ν' αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ήταν κάτι που μου έχει αφήσει πικρία γιατί ενώ ήθελα πολύ να συνεχίσω και να πετύχω πράγματα, το σώμα μου δεν το επέτρεψε. Μακάρι να είχαμε όλοι την δυνατότητα να σταματήσουμε όταν βρισκόμασταν στην κορυφή. Θα ήθελα να το έχω αισθανθεί αυτό...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα