Αστον Βίλα - Γκρίλις: «Ολοι κάνουμε λάθη, ήξερα ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη»

Αστον Βίλα - Γκρίλις: «Ολοι κάνουμε λάθη, ήξερα ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη»

Κώστας Τόπας
Αστον Βίλα - Γκρίλις: «Ολοι κάνουμε λάθη, ήξερα ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη»

bet365

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις μίλησε για το πάρτι στο οποίο συμμετείχε εν μέσω καραντίνας, ζητώντας γι' ακόμα μία φορά συγγνώμη απ' όλους.

Ο Τζακ Γκρίλις, τους τελευταίους μήνες έχει ξοδέψει χρόνο και χρήματα, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν αξίζει να προσδιοριστεί από αυτό το σοβαρό λάθος που έκανε στα τέλη Μαρτίου. Τότε είχε χτυπήσει ελαφρώς το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή Dickens Heath του Solihull, αποχωρώντας από πάρτι στο οποίο συμμετείχε!

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο και ιδιαίτερα στην διοίκηση της Αστον Βίλα, η οποία του επέβαλλε πρόστιμο 170 χιλιάδων ευρώ. Ο ίδιος φρόντισε να ζητήσει γι' ακόμα μία φορά συγγνώμη γι' αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια του.

«Ήξερα αμέσως ότι έπρεπε να βγω και να ζητήσω συγνώμη, κάτι που ήθελα και να κάνω. Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από μια δήλωση του συλλόγου», αναφέρει αρχικά ο 24χρονος άσος που, από τότε, έχει δωρίσει 150.000£ στο Παιδικό Νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ - το οποίο έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν - και συγκέντρωσε περισσότερα από 55.000 £ για το NHS του Νησιού «Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα και αρκετά ώριμος για να ξέρω ότι έκανα λάθος.

Ξέρω ότι είμαι ποδοσφαιριστής αλλά είμαι ακόμα άνθρωπος και όλοι κάνουμε λάθη και αμέσως ήξερα ότι έκανα ένα λάθος. Είμαι επίσης πρότυπο για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω, ειδικά μικρά παιδιά που μπορεί να με βλέπουν. Γι 'αυτό προσπαθώ να ενεργώ με αξιοσέβαστο τρόπο, αλλά από τότε προσπάθησα να κρατήσω το κεφάλι μου κάτω, να δουλέψω σκληρά και να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερη φιλανθρωπική εργασία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα