Κορονοϊός: Προς 26 Ιουνίου η Premier League, τέλος η γυναικεία Super League

Gazzetta team
Κορονοϊός: Προς 26 Ιουνίου η Premier League, τέλος η γυναικεία Super League

bet365

Η 26η Ιουνίου εμφανίζεται πλέον ως πιθανή ημερομηνία επανέναρξης της Premier League, την ώρα που διακόπηκε οριστικά η γυναικεία Super League.

Καθοριστική η εβδομάδα που «τρέχει» για την επανέναρξη της Premier League, με τις ομάδες να μπαίνουν από Τετάρτη (27/5) στην επόμενη φάση των προπονήσεων (με επαφές και σε γκρουπ έως και δώδεκα παικτών) και να έχουν κρίσιμες συσκέψεις για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας επιστροφής στα γήπεδα.

Η 19η Ιουνίου ήταν ο αρχικός στόχος, αλλά κάποιες ομάδες πιέζουν ώστε να πάει μια εβδομάδα πίσω, για τις 26, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Στο μεταξύ, η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε την οριστική διακοπή του γυναικείου πρωταθλήματος (Superleague) και ζήτησε προτάσεις από τους συλλόγους για το πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα όπου, την στιγμή της διακοπής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Μάντσεστερ Σίτι οδηγούσε την κούρσα με 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Τσέλσι και τέσσερις από την Άρσεναλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα