Κλοπ: «Σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο, όλοι ήρθαν με τη θέλησή τους»

Κλοπ: «Σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο, όλοι ήρθαν με τη θέλησή τους»

Κλοπ: «Σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο, όλοι ήρθαν με τη θέλησή τους»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα επιστροφής στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ παρομοιάζοντας το συναίσθημα που του προκλήθηκε όπως όταν πήγαινε πρώτη μέρα στο σχολείο, ενώ, ξεκαθάρισε πως άπαντες εμφανίστηκαν με διάθεση για δουλειά παρά το γεγονός πως δεν είναι αναγκαστικό...

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, περιμένοντας να πανηγυρίσουν τον τίτλο που θα εξασφαλίσουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε κι αν οριστεί αυτή, επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις.

Η Κυβέρνηση επέτρεψε τα προγράμματα σε γκρουπ των 3-4 ατόμων κι έτσι εμφανίστηκαν άπαντες από την ομάδα στο «Μέλγουντ», με χαμόγελα και διάθεση για δουλειά.

«Είναι επιλογή τους αν θα βρεθούν στην προπόνηση και είναι ξεκάθαρο αυτό. Τους είπα και πριν ξεκινήσει η προπόνηση πως "είστε εδώ με τη θέλησή σας και όχι επειδή αναγκάζεστε". Δεν είναι ότι έχεις υπογράψει το συμβόλαιο με την ομάδα και πρέπει να έρθεις για προπόνηση. Είναι μια περίοδος και μια κατάσταση που αν κάποιος δεν αισθάνεται ασφαλής, δεν έρχεται. Δεν υπάρχει ούτε τιμωρία ούτε τίποτα» είπε ο Κλοπ, που πρόσθεσε ότι:

«Ξύπνησα νωρίτερα από τις προηγούμενες ημέρες γιατί ήθελα να είμαι στην ώρα μου. Αισθάνθηκα σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο. Μπορεί να έχουν περάσει 46 χρόνια από τότε, αλλά ήταν σχεδόν ίδιο το συναίσθημα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα