Έβερτον: Συμφωνία-ρεκόρ με τη Hummel αξίας 30 εκατ. ευρώ

Έβερτον: Συμφωνία-ρεκόρ με τη Hummel αξίας 30 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Έβερτον: Συμφωνία-ρεκόρ με τη Hummel αξίας 30 εκατ. ευρώ

bet365

Μετά από μια εξαετία με την Umbro, η Έβερτον αλλάζει εταιρεία ένδυσης και υπέγραψε με την Hummel, σε ένα deal-ρεκόρ για την ιστορία της που θα της αποφέρει 30 εκατ. για την επόμενη τριετία.

Τη μεγαλύτερη της συμφωνία με εταιρεία ένδυσης και μάλιστα εν μέσω πανδημίας ολοκλήρωσε η Έβερτον.

Οι ιθύνοντες των Τόφιζ ανακοίνωσαν το deal με την δανική Hummel για την επόμενη τριετία, που θα τους αποφέρει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Έτσι, οι Μπλε του Μέρσεϊσαϊντ θα τερματίσουν τη συνεργασία τους με την Umbro στο τέλος της φετινής περιόδου έπειτα από έξι χρόνια, καθώς το τρέχον συμβόλαιο που υπέγραψαν πριν από ενάμιση χρόνο είχε όφελος 7 εκατ. ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED