Ντίνεϊ: «Δεν επιστρέφω, ο γιος μου έχει αναπνευστικό πρόβλημα»!

Ντίνεϊ: «Δεν επιστρέφω, ο γιος μου έχει αναπνευστικό πρόβλημα»!

Ντίνεϊ: «Δεν επιστρέφω, ο γιος μου έχει αναπνευστικό πρόβλημα»!

bet365

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Γουότφορντ, τουλάχιστον γι' αυτή την εβδομάδα, ο Τρόι Ντίνεϊ, καθώς δηλώνει πως ακόμα φοβάται ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για την υγεία του και πως άθελά του θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στο παιδί του!

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο στράικερ των «hornets» είναι από εκείνους που τολμούν να δηλώσουν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και για τον τρόπο με τον οποίο άπαντες προσπαθούν ώστε η Premier League να επιστρέψει και να ολοκληρωθεί κανονικά στο γήπεδο.

Μιλώντας σε νέο Talk Show, ο Ντίνεϊ ανέφερε: «Τους έχω πει ότι δεν θα πάω για προπόνηση. Αρκεί ένα άτομο να έχει τον ιο... Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και έχει ήδη αναπνευστικά προβλήματα, γιατί να ρισκάρω;

Πρέπει να επιστρέφουμε στο σπίτι με την ίδια βρώμικη φόρμα που θα φοράμε στην προπόνηση. Έπειτα θα ακουμπήσω κάτι του γιου μου ή της συζύγου μου και θα γίνει το κακό... Εδώ υποτίθεται δεν μπορώ να πάω για ένα κούρεμα και ξαφνικά μπορώ να συνυπάρξω σε έναν χώρο όπως το προπονητικό κέντρο με άλλα 19 άτομα;».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα