Ο Οζίλ αρνήθηκε την μείωση μισθού στην Άρσεναλ

Ο Οζίλ αρνήθηκε την μείωση μισθού στην Άρσεναλ

Gazzetta team
Ο Οζίλ αρνήθηκε την μείωση μισθού στην Άρσεναλ

bet365

Η εθελούσια συμφωνία για περικοπή 12,5% του μισθού δεν ήταν καθολική από ότι φαίνεται στην Άρσεναλ, με τον Μεσούτ Οζίλ και δύο ακόμη παίκτες να αρνούνται το «ψαλίδι».

Λίγες ώρες αφότου η Άρσεναλ ανακοίνωσε την μείωση των μισθών του αγωνιστικού προσωπικού κατά 12,5%, εμφανίστηκαν και οι πρώτες αντιθέσεις στις τάξεις των Κανονιέρηδων.

Συγκεκριμένα, ο Μεσούτ Οζίλ σύμφωνα με την «Mirror» δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην συλλογική πρωτοβουλία για την οικονομική ελάφρυνση του κλαμπ, καθώς δεν θέλει να βιαστεί με μια απόφαση που θα ισχύσει ως τα μέσα του επόμενου Μαρτίου και δίχως ακόμη να έχουν διαμορφωθεί πλήρως οι συνέπειες του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γερμανός, που κατέχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα με 2.000.000 απολαβές τον μήνα, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να συνδράμει στο μέλλον στην ίδια απόφαση, αλλά ζήτησε από τους συμπαίκτες του προς το παρόν να σεβαστούν την επιθυμία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δύο παίκτες της Άρσεναλ φέρεται να έχουν αρνηθεί, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα