Κορονοϊός - Premier League: Πρόταση για τεχνητό ήχο φιλάθλων στα μεγάφωνα

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: Πρόταση για τεχνητό ήχο φιλάθλων στα μεγάφωνα

bet365

Κόσμος δεν πρόκειται να υπάρξει στα ματς της Premier League με την επανέναρξη και η Μπράιτον μαζί με μερικές άλλες ομάδες πρότειναν την εισαγωγή τεχνητού ήχου οπαδών για… ατμόσφαιρα στα άδεια γήπεδα.

Η επανέναρξη της Premier League όπως και των περισσότερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης πρόκειται να συμβεί με ρητή εντολή για ματς κεκλεισμένων των θυρών, συνεπώς ακόμα κι αν επιστρέψει το ποδόσφαιρο στις ζωές μας θα έχει άχαρο στυλ.

Υπάρχει, όμως, και μια ριζοσπαστική πρόταση στο τραπέζι των ιθυνόντων της Λίγκας, για να λυθεί εν μέρει το πρόβλημα της παγωμένης ατμόσφαιρας στα άδεια γήπεδα: την εισαγωγή τεχνητού ήχου φιλάθλων στα μεγάφωνα.

Πρόκειται για μια σκέψη της Μπράιτον και μερικών ακόμη από τους 20 συλλόγους, που έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα να βελτιώσουν την τηλεοπτική εμπειρία, η οποία θα είναι και η μοναδική διέξοδος για τους απανταχού φιλάθλους ελέω κορονοϊού.

Ο CEO των Γλάρων, Πολ Μπάρμπερ, αναφέρθηκε μάλιστα και στο ενδεχόμενο να καλυφθούν τα άδεια καθίσματα για καλό σκοπό, με τρόπο που θα εκφράζει τη στήριξη στο προσωπικό υγείας, θέτοντας πάντα σε πρώτο πλάνο την αναβάθμιση των συνθηκών:

«Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας. Προτιμάμε να βρούμε κάποιον τρόπο παρά να παίξουμε σε ουδέτερα γήπεδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα