Λίβερπουλ: To «τρελό» σενάριο για Μπαπέ - Σαλάχ - Φιρμίνο και η «ονειρική» ενδεκάδα της νέας σεζόν (poll)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: To «τρελό» σενάριο για Μπαπέ - Σαλάχ - Φιρμίνο και η «ονειρική» ενδεκάδα της νέας σεζόν (poll)

bet365

Τα σενάρια που θέλουν την Λίβερπουλ να βρίσκεται στο κυνήγι του Κιλιάν Μπαπέ αν πωληθεί ο Σαντιό Μανέ φουντώνουν κι αυτή θα είναι μία πιθανή ενδεκάδα των Reds της ερχόμενης περιόδου.

Οι υποθέσεις πολλές. Πρώτον, να φύγει ο Σαντιό Μανέ, για ένα ποσό των 150 εκατ. ευρώ. Δεύτερον, η Λίβερπουλ να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 250 εκατ. ευρώ. Σε μια περίοδο που όλα δείχνουν ότι ο κορονοϊός θα σκάσει την μεταγραφική φούσκα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όσο όμως το σενάριο αυτό υπάρχει και αποκτά πιθανότητες, δεν βλάπτει ακόμη μια υπόθεση. Πώς θα είναι η Λίβερπουλ με τον Γάλλο σταρ στη σύνθεσή της;

Η θεωρία λέει πως δύσκολα θα υπάρξει δεύτερη αποχώρηση επιθετικού πόλου, έτσι η τριάδα Μπαπέ-Σαλάχ-Φιρμίνο θα είναι γεγονός, κι αν βρουν την απαραίτητη χημεία θα σκορπούν ακόμη μεγαλύτερο τρόμο στις αντίπαλες εστίες.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ φέρεται να τσεκάρει και τις περιπτώσεις του Ντιέγο Κάρλος, αλλά και του δίδυμο των ανερχόμενων μέσων της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ και Εντουάρ Καμαβινγκά κινήσεις που αν συμβούν θα επιφέρουν και τις ανάλογες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε μία προβλεπόμενη ενδεκάδα για την ερχόμενη σεζόν. Πώς σας φαίνεται;

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα