Μαν. Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 2-2: Ξενέρωμα...

Μαν. Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 2-2: Ξενέρωμα...

bet365

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός στην Άστον Βίλα κι έμεινε πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα!

Με την αντίδρασή της κόντρα στη Σέφιλντ έδειξε πως μπορεί να φανεί ανταγωνιστική, αλλά με το 2-2 κόντρα στην Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ απέδειξε πως είναι σε κρίση, μεγάλη κρίση! Ο Σόλσκιερ μπορεί να ξεκούρασε όλη την ομάδα μεσοβδόμαδα, αλλά και οι βασικοί ήταν τραγικοί! Νέα γκέλα και ο Νορβηγός τεχνικός δεν έχει τις λύσεις για να βγει η Μάντσεστερ από το αδιέξοδο. Στην 9η θέση και στο -8 από την τετράδα η Γιουνάιτεντ, πήρε ανάσα η Άστον Βίλα. Μάλιστα, με 18 βαθμούς στην Premier League έπειτα από 14 ματς ισοφαρίζει τη χειρότερη επίδοση από τη σεζόν 1988-89.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Αντίθετα, η Άστον Βίλα όταν βρήκε χώρο για πρώτη φορά κατάφερε να σκοράρει. Ο Ελ Γκάζι έκανε τη σέντρα και ο Γκρίλις με απίθανο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ηταν το 7ο γκολ στο οποίο έχει συμμετοχή φέτος ο αρχηγός της Βίλα. Ωστόσο, ο Ελ Γκάζι τραυματίστηκε λίγο αργότερα και αποχώρησε από το ματς. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και στο 22ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Χίτον με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Μαρσιάλ! Η Αστον Βίλα ισορρόπησε, ήταν πολύ καλή ανασταλτικά και στο 29ο λεπτό... πάγωσε για λίγο το Ολντ Τράφορντ. Ο Γκρίλις βρήκε εξαιρετικά τον Τρεζεγκέ, ο τελευταίος σκόραρε, αλλά το... VAR στέρησε το δεύτερο γκολ, μιας και ο Αιγύπτιος ήταν οφσάιντ. Ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε στο 31' να νικήσει τον Χίτον, αλλά έντεκα λεπτά αργότερα πήρε την... εκδίκησή του. Ο Περέιρα έκανε τη σέντρα, ο Αγγλος φορ πήρε την κεφαλιά, αυτή βρήκε στο δοκάρι στον Χίτον και το αυτογκόλ ήταν γεγονός!

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, πίεσε αρκετά και στο 59' είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Χίτον έσωσε τη Βίλα. Στο 61' ο Γάλλος συνδυάστηκε υπέροχα με τον Τζέιμς, αλλά ούτε ο Ουαλός βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, στο 64' ήρθε το πολυπόθητο γκολ, όταν ο Λίντελοφ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Βέβαια, η Άστον Βίλα χρειάστηκε μόλις... 112 δευτερόλεπτα για να απαντήσει, όταν από σέντρα του Τάργκετ, ο Μινγκς με σούπερ τελείωμα διαμόρφωσε το 2-2.

Κι όμως η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται άψογα το αποτέλεσμα και να παίρνουν το βαθμό!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Γουίλιαμς (79' Σο), Μάτα (74' Λίνγκαρντ), Φρεντ, Περέιρα, Τζέιμς, Μαρσιάλ (82' Γκρίνγουντ), Ράσφορντ

Αστον Βίλα: Χίτον, Γκιλμπέρ, Μινγκς, Τάργκετ, Κόνσα, Χάριχεϊν, Γκρίλις, ΜακΓκιν, Ελ Γκάζι (17' Τρεζεγκέ), Λουίζ, Γουέσλι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα