Παπασταθόπουλος: «Στο κορυφαίο πρωτάθλημα να λειτουργεί σωστά το VAR» (vid)

Παπασταθόπουλος: «Στο κορυφαίο πρωτάθλημα να λειτουργεί σωστά το VAR» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παπασταθόπουλος: «Στο κορυφαίο πρωτάθλημα να λειτουργεί σωστά το VAR» (vid)

bet365

Ο Sokratis μπορούσε να γίνει ο απόλυτος ήρωας για την Άρσεναλ αν μετρούσε και το δεύτερο γκολ του στην ισοπαλία (2-2) με την Κρίσταλ Πάλας, εκφράζοντας το παράπονό του για τη λειτουργία του VAR και όσων είναι υπεύθυνοι για τον τρόπο που χρησιμοποιείται στις αναμετρήσεις.

Επιστροφή στοιχήματος* στο League Cup Αγγλίας. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ κόντρα στους «αετούς» με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή στην εξέλιξη μια στημένης φάσης για να κάνει το 1-0, προτού έρθει ο Νταβίντ Λουίζ και διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Έμερι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο.

Στο 82ο λεπτό σκόραρε ξανά με δυνατό σουτ, όμως, το VAR έδειξε επιθετικό φάουλ του Τσέιμπερς, κάτι που αμφισβητείται από τον Sokratis, ο οποίος μίλησε επί του θέματος:

«Το VAR στο κορυφαίο πρωτάθλημα οφείλει να λειτουργεί σωστά και οι χειριστές του να ξέρουν ακριβώς πως να το χειριστούν. Πρέπει να δουλεύει το ίδιο σωστά κάθε εβδομάδα γιατί πριν από μια εβδομάδα δεν μου έδωσαν πέναλτι στο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τώρα γίνεται αυτό το πράγμα με τον Καλούμ που θεωρώ ότι δεν έχει κάνει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς, υπενθυμίζοντας και το πέναλτι που δεν του δόθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Bramall Lane.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα